Van 1 naar 2 zetels: kiezers, bedankt!


19 maart 2015

De verkiezingen van de Provinciale Staten hebben in het hele land voor geweldige resultaten voor de Partij voor de Dieren gezorgd. We hebben er in één klap 11 zetels bij gekregen en hebben het totaal aantal Statenzetels in Nederland meer dan verdubbeld. Zo ook in Brabant, waar we van één naar twee zetels zijn gestegen. Een stijging van 100 procent! Daarvoor willen wij als fractie alle vrijwilligers ontzettend hartelijk bedanken!

Met de extra zetel kunnen we nog meer betekenen voor de dieren, de natuur en het milieu in onze provincie. We gaan dan ook vol goede moed de nieuwe Statenperiode in!

Ook feliciteren wij alle andere Partij voor de Dieren-afdelingen en -werkgroepen met de door hen behaalde winsten. We zijn nu in 10 provincies vertegenwoordigd en wederom is gebleken dat onze partij een duurzame groei aanhoudt.

Gerelateerd nieuws

Provincie Brabant kiest bewust voor dierproeven

In antwoord op vragen van de Partij voor de Dieren geeft Gedeputeerde Staten (GS) aan bewust dierproeven te willen financiere...

Lees verder

Partij voor de Dieren wil meer en goedkopere ecoducten

De Partij voor de Dieren heeft vandaag schriftelijke vragen gesteld over de mogelijkheid om in Brabant ecoducten van composie...

Lees verder