Midwin­ter­bij­een­komst Partij voor de Dieren Noord-Brabant op zaterdag 19 december


6 december 2009

(H)eerlijk eten: de wereld op je bord

Op zaterdag 19 december vindt de midwinterbijeenkomst van de Partij voor de Dieren Noord-Brabant plaats. Het thema van de bijeenkomst is: (H)eerlijk eten. Een aantal interessante sprekers zal laten zien dat ons dagelijks brood ook een spiritueel en politiek statement kan zijn. Dat zo’n statement ook héérlijk kan smaken zult u die middag zelf kunnen proeven!


(Klik hier voor de poster in groot (PDF) formaat.

Iedereen is welkom op deze bijeenkomst, ook niet leden. Geef u snel op voor deze inspirerende middag, in ieder geval vóór 14 december. Wees er op tijd bij want vol is vol. Bij de entree vragen we een bijdrage van € 2,50 die voor leden vrijwillig is.

De Partij voor de Dieren wil haar zichtbaarheid te vergroten. We hebben nog steeds actieve vrijwilligers nodig en meer financiële middelen. Voor dat laatste hebben we een sponsor actie bedacht. Ook dit jaar geven we kerstkaarten uit. U kunt de ansichtkaarten gebruiken om die ene aarzelende vriend of buurman over de streep te trekken om ook lid te worden

De kaarten zijn ook in setjes van 10 kaarten voor 5 euro te koop. Met deze koop steunt u het werk van de Partij voor de Dieren in Brabant. Ieder setje heeft tenminste elke afbeeldingen twee keer.

Bestellen gaat als volgt:

Geef uw bestelling en adres door aan: PartijvoordeDierenNoordBrabant@brabant.nl
of via telefoonnummer 073 – 68 08 337. Zodra u het vereiste bedrag heeft overmaakt op rekening 78.14.95.229 van de Stichting Ondersteuning Partij voor de Dieren Noord Brabant, ontvangt u spoedig daarna de bestelde kaarten.

De kaarten met de koe zijn ook nog te koop:Geef bij de bestelling aan als u ook deze kaarten wilt: 10 stuks voor € 5,-