Guus Beckett


Kandidaat nr. 10

Guus Beckett (23) uit Breda begon zich politiek te oriënteren tijdens zijn studie Technische Informatica aan de Avans Hogeschool te Breda. De impact die de overheden met hun falende beleid, en grote bedrijven hebben op klimaatverandering, dierenwelzijn en sociale ongelijkheid vormden hiervoor de voornaamste reden.

Na zijn afstuderen begon hij zich politiek actief in te zetten om deze punten onder de aandacht te brengen. Zo ondersteunde hij de Partij voor de Dieren met de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Eind dat jaar werd hij voorzitter van de net heropgerichte Noord-Brabantse afdeling van PINK! (jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren). Deze rol vervult hij nog steeds, naast zijn baan als software programmeur bij CM in Breda.

Opgegroeid in Noord-Brabant is Guus een fervent carnavaller; tijdens deze dagen is hij te vinden in het Krabbegat of Kielegat. De voorliefde voor onze mooie regio, in combinatie met het willen verbeteren van de wereld voor iedereen, zorgen er voor dat je hem terug kan vinden op plaats 10 op de kandidatenlijst voor de Partij voor de Dieren in Noord-Brabant.