Doe mee


Actieve leden in Noord-Brabant

Welkom op de pagina van actieve leden in Noord-Brabant!
In onze provincie zijn we sinds 2014 actief als provinciale werkgroep, en zijn sinds 14 juni 2019 een afdeling van de Partij voor de Dieren met een eigen, door de leden gekozen, bestuur. Daarnaast zijn er in vier steden lokale werkgroepen actief, namelijk in Breda, Eindhoven, Den Bosch, en Tilburg. In regio De Kempen is een aspirant werkgroep actief.

Activiteiten
Met alle werkgroepen willen we iets doen voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Daarom organiseren we ieder jaar diverse activiteiten. We voeren bijvoorbeeld campagnes voor verschillende verkiezingen, doen flyeracties en organiseren ledenactiviteiten. Zo worden er regelmatig film- en themabijeenkomsten gehouden, gaan we op excursie en staan we met stands op diverse markten.

Wil je ook iets doen voor onze planeet en dierenwelzijn?
Heb je tijd en zin om lokaal aan de slag te gaan? Vind je het leuk om activiteiten te organiseren en bij te wonen? Deel je de idealen en partijdoelen van de Partij voor de Dieren en wil je ze graag uitdragen naar anderen? Dan horen we heel graag van je!

We kunnen altijd mensen gebruiken die zich in willen zetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. De taken lopen uiteen, van heel praktisch tot aan inhoudelijk. We passen ons aan elkaar aan, voor iedereen is een passende taak te vinden.

Ken je iemand die dit leuk zou vinden? Delen wordt zeer gewaardeerd!

Contact
Als je interesse hebt om iets voor de partij te doen, neem dan zeker contact met ons op! Dat kan via brabant@partijvoordedieren.nl of via telefoonnummer 06 - 44 45 07 41. Volg ook onze pagina’s op Facebook en Instagram! Hier vind je foto’s en ervaringen van eerdere activiteiten die in de provincie Noord-Brabant plaatsvonden.

Afdelingsbestuur
Ron van ’t Pad - Voorzitter
Ingrid Sangster - Aspirant secretaris
Hans Kuipers - Penningmeester
Corine Vos - Algemeen bestuurslid
Peter Romijn - Aspirant algemeen bestuurslid (Politiek)
Renée Müller - Aspirant algemeen bestuurslid (Communicatie)