Reactie Marianne Auga op OPINIE­PAGINA Brabants Dagblad


28 februari 2007

Beneden vind je de reactie Marianne Auga van de PvdD Brabant op OPINIEPAGINA Brabants Dagblad, 1 maart 2007, waarin dhr. G.van der Zande schampert over de Partij voor de Dieren die zich volgens hem alleen maar bezig houdt met “KISSEBISSEN OVER BONTJES” en niet over het klimaat en gemeenschapszin.

"KLIMAAT STAAT CENTRAAL BIJ DE PARTIJ VOOR DE DIEREN!"

Juist de klimaatsverandering staat centraal bij de komende verkiezingen. Er is niet voor niets gekozen voor een poster met ijsbeer op een smeltende ijsschots!

Men moet niet vergeten dat de bio-industrie in Brabant zorgt voor een enorme CO2 uitstoot plus dat voor het voedsel voor al die opgesloten productiedieren oerwouden worden gekapt om soja aan te planten dat als veevoer dient (enorme verspilling want een dier eet vele malen meer dan het uiteindelijk in drumsticks en spareribs oplevert). Oerwouden die we hard en hard nodig hebben om de klimaatverandering tegen te houden. Een partij voor dieren betekent ook het huis van de dieren beschermen en tenslotte is hun huis ook ons huis: moeder aarde voedt ons allemaal toch? Dit is ware gemeenschapszin meneer van der Zande, alle schepsels het licht in de ogen gunnen."

Marianne Auga uit Loon op Zand