Uitno­diging winter­middag 23 januari! Een vlees­varken is nooit een feest­varken.


4 januari 2011
De Partij voor de Dieren Noord-Brabant nodigt u van harte uit voor een gezellige en informatieve wintermiddag. De bijeenkomst wordt gehouden op zondagmiddag 23 januari in het Jan van Besouwhuis in Goirle van 13:15- 17:00. Het thema is: ‘Een vleesvarken is nooit een feestvarken’. Het programma begint om 13.45.
Yvonne Kroonenberg, schrijfster van onder andere het boek “Alleen de knor wordt niet gebruikt”, zal vertellen over leven en sterven van de varkens in de varkenshouderij: van conceptie tot boterhamworst. Hans Baay van Stichting Varkens in Nood schetst zijn toekomstperspectief voor de varkenshouderij in Nederland. Statenlid Birgit Verstappen en beleidsmedewerkster Tessie Bevers zullen vertellen wat de Partij voor de Dieren in Noord-Brabant de afgelopen vier jaar voor de varkens heeft gedaan. In de politieke vooruitblik zal ons kandidaat-Statenlid Marco van der Wel zich voorstellen en het nieuwe verkiezingsprogramma toelichten.
Singer/songwriter Tom Wolkers zal de middag opluisteren met originele en verassende liedjes over ogenschijnlijk eenvoudige onderwerpen.

U bent van harte welkom. Ook niet-leden zijn welkom. Nodig daarom gerust vrienden, bekenden en belangstellenden uit! Geef u snel op voor deze bijzondere middag, in ieder geval graag vóór 17 januari 2011 via PartijvoordeDierenNoordBrabant@brabant.nl. Bij de entree vragen we een bijdrage van € 5,-- die voor leden vrijwillig is.