Tech­nische vragen over finan­cie­rings­voorstel Ons Brabant Fietst 2023–2026


Indiendatum: 26 jan. 2023

Tijdens de themabijeenkomst over het Brabants Toekomstbeeld Fiets (BTF) heb ik een aantal vragen gesteld over het financieringsvoorstel Ons Brabant Fietst 2023–2026. Omdat deze vragen toen niet zijn beantwoord, stel ik ze hierbij schriftelijk.

Het gaat om een bedrag van € 377.000 per jaar. Uit de bijgeleverde tekst wordt mij niet duidelijk waar dat geld precies aan wordt besteed.

1. OBF levert een groot aantal producten, voornamelijk ideeën, plannen, marketing en communicatie. Deze worden geleverd door 1,7 fte. Welk deel van het budget wordt besteed aan uren en welke deel aan andere (externe) kosten?

2. Inhoudelijke ondersteuning bij financiële administratie en strategie wordt geleverd door Visit Brabant. Wordt dat betaald uit budget van OBF of uit budget van Visit Brabant?

3. Projecten voor werkgevers worden ontwikkeld samen met partner BMN. Draagt BMN hier financieel aan bij, of wordt dit betaald uit budget van OBF?

4. Worden de ontwikkel- en eventuele beheerkosten van de genoemde diverse corporate communicatiekanalen, zoals websites, sociale media kanalen, sjees magazine, brochures, etc., ook met het OBF-budget gedekt?

5. Wordt het 2-jaarlijks congres voorwerkgevers en gemeenten uit het OBF-budget betaald?

6. Een deel van de opbrengsten die OBF binnenhaalt wordt gebruikt als buffer om de basis te versterken. Betekent dat een uitbreiding van het aantal werknemers en uren of is dat bedoeld voor specifieke externe kosten?

Interessant voor jou

Technische vragen over varend ontgassen

Lees verder

Technische vragen over de recente wijziging van de Positieflijst voor huisdieren

Lees verder

Help mee aan een betere wereld

    Word lid Doneer